luni, 26 martie 2012

Stilul Country

Stilul Country imbraca o diversitate de stiluri interioare in functie de zona de inspiratie. Astfel, exista stilul English Country, French Country, Country Cottage, Sun Country si Tuscan. 

Daca doresti crearea unui decor feminin dar in acelasi timp elegant cu tente vintage poti opta pentru stilul English Country. Englsih Country este un stil mai elaborat caracterizat prin interioarele rustice, canapele si perne cu printuri florale de o maniera mai incarcata. Se folosesc accesoriile antichizate, mobilierul greu, iar ca materiale predominante sunt utilizate lemnul, pielea si catifeaua. 

Semineele traditionale sunt cheia elementara in acest decor si draperiile cu motive florale. English Country ramane un stil traditional cu aspect de uzat dar care confera un climat relaxat si confortabil. Culorile folosite in elaborarea designului in stil englezesc sunt cele pamantii sau tomnatice: maro, rosu inchis,

French Country este caracterizat prin sculpturile in lemn dantelate cu aspect de vintage, ceva mai rafinat decat cel englezesc. Daca iti plac nuatele pastelate poti merge pe varianta Country Cottage in care se regasesc aceleasi motive florale dar cu trasaturi mai delicate. 

Stilurile Sun Country si Tuscan sunt variante care merg pe un stil interior inspirat din natura cu nunate predominante de gri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu