luni, 26 martie 2012

Decor in stil marocan

Stilul marocan preia elemente specifice locului. Daca optezi pentru un interior in stil maroco vei fi surprins de explozia de culori care de regula sunt inspirate din natura. In acest sens devin pregnante nuantele de portocaliu, albastru, rosu si verde.

Piesele de baza ale acestui stil sunt lemnul sculptat manual impreuna cu lampile realizate din os de camila si desene reprezentand umbrele unor moschee in diferite ipostaze. De asemenea sunt importante in crearea acestui stil, operele de arta realizate din fier lustruit. 

Arcadele care fac legatura intre incaperi sunt detalii interesante si amintesc de stilul gotic reprezentativ pentru constructii. Accesorii sunt importante ca podoabe din sticla coloata si tesaturi cu motive tari. In acest spatiu trebuie sa renunti la scaune, locul acestora fiind luat de multitudinea de perne colorate supradimensionale. Covoarele orientale sunt un alt element specific in stilul marocan dar sa nu uitam si de atmosfera specifica cu miroscul de scortisoara si mirodenii exotice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu